• Vergelijk CMSen voor websites met Snelsite

Vergelijk CMSen voor websites met Snelsite

Op sommige gebieden is het aanbod zo groot dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Bij aanbieders van websites is dat zeker het geval. Iedereen claimt hetzelfde, en of het zo is, dat blijkt naderhand. Enkele zaken om rekening mee te houden bij het uitzoeken van een CMS:

  • Gratis is vaak niet gratis omdat er bijv. een groot hostingpakket nodig is of je moet veel betalen voor vanzelfsprekende  'extra's' als mail en een domeinnaam.
  • Simpel is vaak ook niet zo simpel, dat is het soms pas na een moeizame leercurve, en wie bel je als je er niet uit komt? Let op of je support kunt krijgen als je dat nodig hebt.
  • De populaire platforms als WordPress en Joomla dragen een veiligheidsrisico met zich mee. Niet omdat ze slecht beveiligd zijn, maar omdat ze zo populair zijn, zijn deze websites vaak doelwit van hackers.
  • Check verder of jouw website op mobiel ook goed wordt weergegeven, dat zorgt er niet alleen voor dat bezoekers je site goed kunnen bekijken, Google geeft voorrang aan mobielvriendelijke websites.
Dit zijn enkele voorbeelden van zaken waar je tegenaan kunt lopen. MoveNext - media design heeft zelf geïnvesteerd in de ontwikkeling van het CMS Snelsite vanwege de kracht van zijn eenvoud. Met slimme mogelijkheden als de automatische nieuwsbrief, de kalender, form2site, mail2site onderscheidt Snelsite zich van andere CMSen. De website denkt voor jou na, zodat jij er nog maar weinig werk aan hebt. Dit is zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Ben je technisch goed onderlegd en houd je ervan aan de website te klussen? Dan is Snelsite minder geschikt. Wil je je kunnen richten op jouw core business en moet de website zo min mogelijk werk kosten? Dan is Snelsite een interessante oplossing. Bekijk voorbeelden op movenext.nl of bel ons op 071 - 524 1831 voor meer informatie.